Bosna Post
za nijansu bolji od drugih

FK Željezničar: Tri juniora potpisal amaterske ugovore

Predanim radom i dobrim igrama zaslužili povjerenje Kluba

Juniori Željezničara, Mujarić, Šehić i Osmanović ponosno će nositi dres plavih do kraja sezone.

Kemal Mujarić je rođen 12.09.1999. godine u Zenici. U Želju je stigao 2015. godine, a prije toga je igrao za Budućnost. Mujarić igra na poziciji krilnog fudbalera.

– Želim da se zahvalim svima u klubu na ukazanom povjerenju, i nadam se da ću opravdati ovaj ugovor u što boljem izdanju, istakao je Kemal Mujarić.

Eldar Šehić je mlađi junior koji ima pravo nastupa za juniore i naredne godine. Rođen je 28.04.2000. godine u Sarajevu. Prošao je nekoliko omladinskih selekcija Radnika iz Hadžića, a potom je igrao i za Sarajevo i Olimpik. U Želju je stigao prošle godine, a igra na krilnim pozicijama, te na poziciji lijevog beka.

– Naravno da mi je drago zbog potpisa, želio bi se zahvaliti svim trenerima u Omladinskoj školi, posebno Omeru Joldiću, te šefu Adžemu na ukazanom povjerenju. Ovo je za mene samo motiv više i trudit ću se da opravdam povjerenje, rekao je Eldar Šehić nakon potpisa.

Dženan Osmanović je također mlađi junior, a rođen je u Sarajevu 24.01.2000. godine. Karijeru je počeo u NK Vareš, a u martu prošle godine je došao na Grbavicu. Dženan igra na poziciji zadnjeg veznog.

– Želio bih da se zahvalim treneru Admiru Adžemu i cijelom stručnom štabu na ukazanom povjerenju, naravno i mojim trenerima koji su me vodili kroz ovaj klub. Ja ću se truditi da opravdam ovo povjerenje kroz dalji rad i izgradnju i ličnosti i sportiste, kazao je Dženan Osmanović.

Čestitkama se pridružuje i redakcija Bosna Posta, koji su svojim predanim radom i dobrim igrama zaslužili povjerenje Kluba, te se nadamo da će nastaviti ovim putem i nakon isteka amaterskih ugovora potpisati profesionalne.

Izvor Bosna Post
Comments
Loading...